24 thoughts on “Bouw een houten tuinpoort

  1. Dude! Deze video is veel te kort. Ik heb echt, echt, nu-echt-genieten van het kijken mensen werken zonder dat ze in staat om te vragen om mijn hulp, meer nog met een koude verfrissende … “drank” in mijn hand. En commentaar, net als zitten met een buddy.Dude! Je moet wel een “MST3K”-aflevering! (Mystery Sience Theater 3000, ik weet niet waarom, maar ik neem aan dat je weet wat ik bedoel)Volgende keer dat je werk te doen, niet bewerken!

  2. goed, het is nog niet te laat. niets een paar 2x4s, 2x6s, sommige bouten en latten niet op te lossen. een kabel en spanschroef zou wel ook doen,. in ieder geval, ik hou van je vids. goede info gepresenteerd in een easy going, professioneel klinkende vocale stijl. Laat ze maar komen

  3. Je kon van gevulde in het gat met beton, dan rawlbolted een metpost aan het beton en klopte uw post in de metpost! ……… Heeft u metpost jouw kant van de vijver?Love the Video m8 :-)

  4. Ik gedebatteerd over de pergola boven de poort aanpak en sloeg het om een ​​paar dollars te besparen. Nu heb ik spijt van die beslissing. Het hek en de poort zijn nog steeds sterk, maar de post op de poort kant doet leunen in de richting van de vergrendeling en nu heb ik aan de poort te tillen om het te vergrendelen …… grrr. oh goed te leven en te leren

  5. Kunt u misschien een beetje meer informatie over de concrete product dat u gebruikt te geven, ik heb precies hetzelfde probleem met mijn achterste poorten om mijn dubbele beton hardstand en wil echt niet uit te graven 6 centimeter op beton. Ik woon in het Verenigd Koninkrijk en in staat zijn om een ​​soortgelijk product hier te vinden, bedankt.

  6. erg leuk.ive geweest in diezelfde plek met het proberen om de post verankerd in een vierkant gat en ive vond dat puttin ongeveer 3 bouten in de bodem van de post.sticking van ongeveer 8 cm als er in de beton op de bodem van het gat hij blokkeert ze recht inch Ik hou van je deur design. erg structurele

  7. mooie resultaten. i net klaar met deze zelfde project in het afgelopen voorjaar. kunt u wilt overwegen het bevestigen van een pergola boven de berichten, om twee redenen: het zal de palen ware te houden in de veranderende seizoenen en het zal helpen bij het voorkomen poort sag (het zal neemt een deel van de stress weg van de spanschroef). de mijne ziet er goed uit. het geeft het hek / poort een decoratief tintje.

  8. echt leuk. Hebt u overwegen niet het rippen van de een over de scharnieren en net de bevestiging van de “hele” board om ofwel de poort of de post? Waarschijnlijk is de poort zou de betere optie en op die manier je zou verbergen scharnierverbinding een beetje beter.

  9. Nice video Steve – je werk is als de meesten van ons hier, niet “Perfect”, maar goed – alsof we”Mere Mortals” :-) ) Laat ze maar komen maatje, ik voor een genieten van uw video’s en zelfs van hen leren.

  10. Steve, waarom zou je niet schietlood u de verticale palen in de eerste plaats? Ik ben geschokt en verrast … ok wacht even … ik kan niet zowel mensen … Ik zal geschokt zijn, u worden verrast! ;)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>